Yaşam

Çekimler Sırasında Yaşadıkları Olaylar Sonrası İstifa Etmek Zorunda Kalan 16 Oyuncu

Bugün dizinin çekimleri sırasında istifaya zorlanan ya da işten atılan 16 oyuncuyu ve hikayelerini ele alacağız.

Kaynak:https://www.buzzfeed.com/kristenharri…

1. Megan Fox, 2009 yılında “Transformers: Dark of the Moon” filminde yönetmen Michael Bay hakkında yaptığı yorumlar nedeniyle kovuldu.

Wonderland dergisine verdiği röportajda Bay’i ‘Napolyon gibi’ ve ‘çılgın, kötü şöhretli bir delinin itibarını yaratmaya çalışan’ olarak tanımladı ve onunla çalışmayı bir ‘kabus’ olarak nitelendirdi. 2011’de GQ dergisine verdiği bir röportajda Michael şöyle dedi: ‘Steven [Spielberg], ‘Onu hemen kov’ dedi… Üzülmedim çünkü bu sadece Megan’ın yaptığı bir şey. Megan tepki almayı seviyor. Ve bunu yanlış şekilde yapıyor. Üzgünüm Megan. Seni günde 12 saat çalıştırdığım için üzgünüm. Zamanında gelmek zorunda kaldığın için üzgünüm. “Filmler her zaman sıcak ve dost canlısı değildir” dedi.

2017 yılında Cosmopolitan UK ile yaptığı bir röportajda Megan, “Bu kariyerimin en kötü noktasıydı. Ancak ‘o olay’ olmasaydı, bildiklerimi bu kadar çabuk öğrenemezdim.”

‘Tek yapmam gereken özür dilemekti ve reddettim. “23 yaşımdayken çok kibirliydim ve kendimi Joan of Arc sanıyordum” dedi. Megan’ın yerini Rosie Huntington-Whiteley aldı.

2. 2011 yılında dönemin şov dünyasının en çok kazanan oyuncusu Charlie Sheen, “kendine zarar veren davranışları” ve yapımcılara yaptığı yorumlar nedeniyle “Two and a Half Men” dizisinden kovuldu.

Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Chuck Lorre’yi “aptal, aptal küçük adam” ve “palyaço” olarak tanımladı. Charlie, “Sober Valley Lodge’da keyifli bir gün çünkü artık milyarlarım olabilir, Whatshiscock’u bir daha görmek zorunda kalmayacağım ve dünyada var olduğum sürece o aptal gömlekleri giymek zorunda kalmayacağım” dedi. Bir açıklamada. Karakteri ekranda öldürüldü ve son dört sezonda yerine Ashton Kutcher getirildi.

Charlie daha sonra Fox News’e Pazar günü şunları söyleyerek yaptıklarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi: ‘Bu durumu halletmenin 55 farklı yolu vardı ve ben 56. yolu seçtim ve bu umutsuzca çocukçaydı… Sanırım uyuşturucu ya da uyuşturucunun kalıcı etkileriydi. …ve aynı zamanda bir stres okyanusu ve bir aşağılama yanardağıydı. “Her şey kendiliğinden oldu” dedi.

3. Charisma Carpenter, 2021 yılında “Angel” dizisinin yaratıcısı Joss Whedon’un hamile olduğunu öğrendikten sonra kendisini özel bir toplantıya çağırdığını ve “Bebeği doğuracak mısın?” diye sorduğunu Twitter’da paylaşmıştı. diye sorduğunu iddia etti.

‘Karakterime saldırdı, dini inançlarımla dalga geçti, beni diziyi sabote etmekle suçladı ve doğum yaptıktan sonra beni diziden çıkardı’ dedi. Ayrıca hamileyken diğer iş arkadaşlarının ona ‘şişman’ dediğini iddia etti. 2022’de Joss bu tartışmalara yanıt vererek New York dergisine şunları söyledi: ‘Nazik davranmadım… Karizma ile olan deneyimlerimin çoğu hoş ve ilgi çekiciydi. “Bazen replikleri hatırlamakta zorluk çekiyordu ama hiç kimse ondan daha iyi komedi zamanlamasına sahip değildi” dedi. Charisma’nın iddialarına ‘şaşırdığını’ belirten Joss, ona ‘şişman’ dediğini yalanladı.

4. 2003 yılında Chadwick Boseman “All My Children” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı ancak yapımcılara rolün bazı yönlerinin fazla basmakalıp olduğu yönündeki endişelerini dile getirdikten sadece bir hafta sonra kovuldu.

The Wrap’a şunları söyledi: “Eve gittim ve ‘Bu konuda onlara bir şey söylemeli miyim?’ dedim.” Yoksa öylece mi yapmalıyım?’ Düşündüm. Ve ben bunu yapamadım. Görüşlerimi dile getirmem ve damgamı vurmam gerekiyordu. “Ve iyi olan şey, [bir sonraki aktör] için durumun biraz değişmesiydi” dedi. Chadwick’in yerini Michael B. Jordan aldı.

5. Christopher Eccleston, dizi sorumlusu Russell T. Davies ve yapımcılar Julie Gardner ve Phil Collinson ile olan ilişkisinin bozulması nedeniyle ilk sezonunun ardından “Doctor Who”dan ayrıldı.

2019 New York Comic Con’da şöyle dedi: ‘Gösterinin politikası nedeniyle ayrıldım. Sırf bu üç kişi ve gösteriyi nasıl yürüttükleri yüzünden ayrıldım. “Karakteri ve dünyayı oynamayı sevdim… ‘Doktor’u kendi tarzımda oynayacağım ve bu politikalara bulaşmayacağım’ dedim ama bu işe yaramadı ve ayrıldım ve görünmez adam oldu” dedi. Ayrıca şunları söyledi: ‘Politikayı ve kendim hakkında öğrendim… Biri benden kıçını öpmemi isteseydi, onu ısırırdım.’

6. Thomas Gibson, yazar ve yapımcı Virgil Williams ile sette fiziksel bir tartışmaya girdikten sonra 2016 yılında “Criminal Minds” dizisindeki uzun süreli rolünden kovuldu.

Sette şiddete eğilimi olduğu bilinen Gibson, altı yıl önce de yönetmen yardımcısıyla tartışmıştı. People dergisine konuşan Gibson şunları söyledi: ‘Gece geç saatlerde bir sahne çekerken Virgil’e gittim ve ona bir satırın daha önceki bir satırla çeliştiğini söyledim.’

‘Kusura bakmayın, bu gerekli ve mutlaka sahnede olmalı’ dedi. Odaya girdi (diğer oyuncularla konuştuğum yer) ve bana doğru gelmeye başladı. Yanımdan geçerken ayağım kalktı ve bacağına dokundu. Eğer hareket etmeseydim bana çarpacaktı. Birkaç sert söz söyledik, ertesi gün özür diledim, hepsi bu. “Sahneyi çektik, eve gittim ve bir daha geri dönmedim” dedi.

7. “Star Trek: Yeni Nesil” setinde Gates McFadden, cinsiyetçi olduğunu düşündüğü bazı konular nedeniyle erkek bir yazar-yapımcıyla anlaşmazlığa düştü.

İlk sezonun ardından diziden kovuldu. SBS’ye konuşan McFadden şunları söyledi: ‘Duyduğuma göre ‘Ya bu masrafı ya da gideceğim’ dedi. Karakterimin popüler olduğunu bildiğim için beni göndermelerine şaşırdım. Ama daha çok buna benzer şeyler yazardı ve benimle uğraşmak istemezdi. “En güzeli de bundan kurtulup beni geri çağırmaları” dedi. İkinci dönemde yerini Diana Muldaur aldı ancak McFadden yarışı 3-7 bitirdi. dönemler boyunca geri döndü.

8. 2017’de Daniel Dae Kim, “Hawaii Five-0” yıldızları Alex O’Loughlin ve Scott Caan ile aynı maaşı istemişti ancak CBS’nin teklifi onların maaşlarının yüzde 10-15 altına düştü.

Bu nedenle gösteriden ayrıldı. 2021’de Vulture’a konuşan Kim, aralarındaki fiyat farkının “önemli” olduğunu söyledi. ‘Hepimizi eşit kılmak istedim. Hepimizi her zaman olduğumuz gibi bir topluluk haline getirmek ve ‘Lost’ta bulunduğum yere geri dönmek istedim. Ve bu benim için bir çatışma kaynağı değildi. Çok açık ve basitti. ‘Bu konuda başından beri oyuncu arkadaşlarıma, dizi sorumlusuma ve stüdyoya karşı şeffaftım.’ söz konusu. Ayrıca şunları söyledi: ‘Sonunda olayların gidişatı setteki arkadaşlarımla olan bağlantılarımı değiştirdi.’

9. Grace Park ayrıca CBS’nin beyaz oyunculara ödediği fiyattan daha azını ödemeyi teklif etmesi üzerine “Hawaii Five-0″dan ayrıldı.

Dönemin yapımcısı Peter M. Lenkov, Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Gerçek şu ki: Her iki oyuncu da sözleşmesini uzatmayı tercih etmedi. CBS, yeniden müzakerelerde son derece cömert ve proaktif davrandı. “Öyle ki oyunculara önceki dönemlere göre benzeri görülmemiş zamlar teklif edildi ama sonunda başka yollar seçtiler… Ailesinden yedi yıl uzakta kaldıktan sonra Grace’in kararını anlayabiliyorum…” dedi.

2018’de Entertainment Weekly’ye konuşan Park, Peter’ın açıklaması hakkında şunları söylemişti: ‘Benim adıma bir açıklama yapması hoş değildi. “Yardım etmek istediğini biliyorum ve Peter’ı bir kişi olarak önemsiyorum ama ayrılmamın nedeni bu değil” dedi. Ayrıca, ‘Sözleşmemin yenilenmemesini etkileyen gösteriyle ilgili birçok faktör vardı. “Öğrendiğim dersler için minnettarım ama dürüstlüğüm için en iyilerini seçtim” dedi.

10. “Three’s Company” programında Suzanne Somers, “erkeklere kendisinden 10 ila 15 kat daha fazla maaş verildiğini” ancak “esasen bunu talep ettiği için kovulduğunu” belirterek maaş zammı talep etti.

Daha iyi bir anlaşma için pazarlık yapmaya çalışırken, ödeme alabilmek için yine de serinin ortasında görünmesi gerekiyordu. Yahoo’ya konuşan Somers şunları söyledi: ‘Suzanne Somers’ın hâlâ programda olduğu ve başka kızları denediği gerçeğini sürdürmek için beni kullandılar. Dizi kötü gittiğinde ne kadar para kaybettiklerini bilmiyorum ama sanırım milyarlarca dolardı. ‘Sen diziden çıktıktan sonra bir daha izlemedim’ gibi cümleleri hâlâ duyuyorum. Karakterinin yerini karakterin kuzeni Jenilee Harrison aldı.

11. AMC’nin “The Walking Dead” dizisinin orijinal dizi sorumlusu Frank Darabont’un kovulmasının ardından Jeffrey DeMunn, sadakatle karakterinin öldürülmesini istedi.

Cleveland.com’a konuşan DeMunn, ‘Dale’in ölümü benim kararımdı. Frank’in gösteriden nasıl uzaklaştırıldığına çok kızmıştım. Bir hafta boyunca tam nefes alamadım. Sonra şunu fark ettim: ‘Ah, bırakabilirim.’ Aradım ve ‘Bu bir zombi şovu’ dedim. Beni öldür. ‘Bunu artık yapmak istemiyorum.’ Söyledim. “Bu benim için büyük bir rahatlama oldu” dedi.

12. Mischa Barton, “The OC”nin ikinci sezonunda bölümlerinin çekimlerinin ikiye katlanması nedeniyle sıkıntı yaşadı.

Yapımcılar, karakterinin diziye dönüşünü açık bırakma ya da öldürme seçeneklerini sunduğunda Barton, ‘kendisi ve sağlığı için en iyisinin tamamen ayrılmak olacağını’ düşünerek karakterini üçüncü sezon finalinde öldürmeyi tercih etti.

Entertainment Weekly’ye konuşan Barton şunları söyledi: ‘Geriye dönüp baktığımda bunu oldukça olumlu görüyorum ama insanların yanlış yaptığını ve bazı şeylerin yanlış ele alındığını düşünüyorum. “Bu yüzden devam edemedim” dedi. Ayrıca sette ‘bazı erkeklerin genel zorbalığına’ maruz kaldığını da iddia etti.

13. John Amos, “Good Times” dizisinin 3. sezonunda dizinin siyahi karakterlerini yazan beyaz yazarları eleştirdiği için karakterinin öldürülmesi kararı alındığını iddia etti.

Amos, Sway in the Morning’e şunları söyledi: “Karakterler hakkında konuşuyorlardı ve ben de her birine bakıp ‘Ne zamandır siyahsın?’ diyordum.” Şöyle söylerdim. Bizim toplumumuzda bu tür olaylar olmuyor, biz de bu şekilde düşünmüyoruz ve davranmıyoruz. ‘Çocuklarımıza bunu yaptırmıyoruz…’ gibi yorumlar yapardım, “Sonunda hizmetlerime artık ihtiyaç duyulmadığı söylendiği için ‘rahatsız edici bir unsur’ haline geldiğim için ayrıldım” dedi.

14. 1982’de “Laverne & Shirley”in son sezonu için kontratını imzalama zamanı geldiğinde Cindy Williams, vade tarihinde gerçekleşecek bir çalışma programının yapıldığını fark etti.

Çalışma programını hamileliğine göre ayarlamayı reddettiler. Williams Today’e “İmzalayamayacağımı ve sorunların hiçbir zaman çözülmediğini söyledim” dedi. Dolayısıyla dizi sadece Laverne (Penny Marshall) ile tamamlanıyor.

15. John Rhys-Davies, senaryolar konusunda yazarlarla yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle “Sliders”ın üçüncü sezonunun ortasında ayrıldı.

Senaryoları ‘anlaşılmaz saçmalık’ olarak nitelendirdi ve Digital Spy’a konuşan Rhys-Davies şunları söyledi: ‘Yazarlara şikayette bulunurdum. Ama onlar, ‘John, neden sözcükleri yazıldığı gibi söylemiyorsun?’ dediler. kaygısı ve derdim ki, ‘Yazdığınız cümleler anlam kazandığında, yazılı olarak söyleyeceğim’ dedi. Ancak kendisi bundan ‘derin’ pişmanlık duyduğunu da söyledi ve gösteriyi ‘hayatında kaçırılan en büyük fırsat’ olarak nitelendirdi.

16. 2008 yılında Katherine Heigl, “Grey’s Anatomy”deki performansının “ödül adaylığı için materyal sağlamadığını” düşündüğü için Emmy Ödülü’ne aday gösterilmekten çekildi.

Bu hamle yapımcılara yönelik bir eleştiri ve dizideki varlığının azaltılmasına bir itiraz olarak algılandı. 2010 yılında ABC ile karşılıklı olarak diziden ayrılma kararı aldı. Ayrılmadan önce ayrıca uzun çalışma saatlerinden açıkça bahsetti ve 2009’da The Late Show with David Letterman’da şunları söyledi: ‘İlk günümüz Çarşamba’ydı.’ – Bunu söylemeye devam edeceğim çünkü umarım bu onları utandırır, 17 saatlik bir iş günüydü! “Bunun zalimce ve kötü olduğunu düşünüyorum” dedi.

Katherine diziden ayrıldığında kendisi de ciddi bir gerilim yaşıyordu. 2022’de SiriusXM’de Bevy Smith’e şunları söyledi: ‘Bazen geri dönüp ‘Keşke biraz sakinleşseydim’ diyorum. ‘Keşke biraz nefes alıp düşünebilseydim ve olasılıklar hakkında konuşabilseydim’ dedi. söz konusu. ‘Grey’s Anatomy’de o zamanlar başka seçeneğim olduğunu düşünmüyordum. ‘Kırılıyordum ve gençtim’ diye ekledi.

haber-sebinkarahisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler