Yaşam

Uzak Doğu Mutfağının Kalbi Burada Atıyor! İstanbul’da Gezebileceğiniz En İyi Çin Restoranları

Uzakdoğu mutfağı denilince ilk akla gelenlerden biri olan Çin mutfağı, ana yemekleri, atıştırmalıkları ve tatlıları ile oldukça geniş bir lezzet yelpazesine sahiptir. Türk mutfağı ile farklılıklar gösterse de Çin mutfağı son yıllarda oldukça popüler hale geldi ve bu mutfakla tanışmak için sayısız mekan açıldı. İstanbul’da Çin mutfağını en iyi ve lezzetli şekilde sunan mekanları sizler için derledik. Gelin bu mekanlara birlikte göz atalım.

Shang Sarayı Çin

Çin mutfağı denilince İstanbul’da ilk akla gelenlerden biri olan Shang Palace Chinese, eşsiz lezzetlerini tüm İstanbul’a kanıtlayabilen iddialı ve başarılı bir ekibe sahip. Üç haftada bir Çin’den gelen şeflerin kendi yörelerinden yemekler servis ettiği restoran, kendinizi rahat ve şık hissedeceğiniz bir tasarıma sahip. Bizce böyle başarılı bir yere bir an önce gitmeli ve lezzetli yemekleriyle tanışmalısınız.

Adres:Sinanpaşa, Hayrettin İskelesi Sk., 34353 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Diğer Çin restoranları ile ortada ciddi bir kalite farkı var. Karşılama sunumu porselen tabaklar ortam atmosferi her şey çok hoştu. Çinli gencin özel kungfu tekniğiyle yeşil çay dökmesini izlemelisiniz. Sonuç olarak, tadı olağanüstü. Çıtır ördek çok lezzetli, mutlaka denemelisiniz.

Ejderha Restoranı

1987 yılından beri İstanbul’da hizmet veren Dragon Restaurant, Çin yemeği konusunda İstanbul’un en köklü işletmelerinden biridir. Şişli ve Bebek olmak üzere iki şubesi bulunan mekan, zamansız kalitesiyle müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu eşsiz deneyimle bir an önce tanışmalısınız.

Adres: Bebek, Cevdet Paşa Cd. No: 34, 34342 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Her zaman gitmeyi sevdiğim bir yer. Görüntü iç açıcı. Yemekleri bence Çin yemeklerinde her zaman bir numaradır. Yıllardır kalitesini bozmayan bir işletme. Servis güler yüzlü, fiyatlar makul, yediğiniz kadar ödüyorsunuz, kokteyller çok farklı.

Çin & Suşi Ekspres

Çin mutfağındaki başarısının bir sonucu olarak, başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde birçok şubesi bulunan Chinese & Sushi Express, bu mutfağa ilgi duyanların mutlaka denemesi gereken bir lezzet. Zengin menüsüyle misafirlerine klasik ve yenilikçi Uzakdoğu esintileri sunan bir mekana gittiğinizde, menüsünde yer alan özel sushilerine de şans vermelisiniz.

Adres:Mekanın İstanbul şubelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları: Personel müşterilerle çok ilgili, ortam güzel. Pekin bento ve bangok bento menülerini denedik, oldukça doyurucu ve lezzetliydiler. Fiyatlar makul görünebilir.

SushiCo

Çin, Japon ve Tay mutfağını müşterilerine sunan SushiCo, Uzakdoğu denilince de İstanbul’un ilk tercihleri ​​arasında yer alıyor. Uzakdoğu lezzetlerinin sadece İstanbul’da değil Türkiye’de de ilk ve en büyük restoran zinciri olan SushiCo, Uzakdoğu mutfağını sevdiren bir işletmedir. Konumuz olan Çin mutfağına gelecek olursak mekanda sadece Çin lezzetlerini rahatlıkla bulabilir ve tadabilirsiniz.

Adres:Mekanın İstanbul şubelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumu: Akşam yemeği için SushiCo’yu seçtik. Güzel bir uluslararası standart oluşturmuş bir restoran zinciri. Fotoğrafta gösterilen yemekleri sipariş ettik. Yemek lezzetli ve birçok farklı ülkede suşi denedim. Sofra düzeninden yemek servisine kadar mutluyduk. Eğlenceliydi.

Konoha Suşi ve Çin

Şimdiki teklifimiz sadece Çin mutfağını değil, Japon ve Tayland mutfağını da müşterileriyle buluşturanlardan. İşletme, Türk damak tadına uyarlanmış lezzetleri ve huzurlu atmosferi ile sizi kendi deyimiyle “Başka Bir Dünya”ya davet ediyor. Acıbadem’de küçük bir mekanla başlayan serüvenine şimdi birçok şubeyle devam eden Konoha’nın başarılı lezzetleri ile siz de tanışmalısınız.

Adres:Mekanın şubelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumu: Dana noodle hayatımda yediğim en lezzetli şeydi, tadı damağımda kaldı. Büyük bir bölüm ve bol miktarda ekipman vardı. Teriyaki soslu tavuk da bir o kadar güzel, sos hala aklımda… Tekrar geleceğim, suşilerini de tavsiye ederim ama tavuğu denemelisiniz.

Çin Stix ve Suşi

Kimi kendine özgü, kimi Çin mutfağının öne çıkan lezzetlerinden oluşan güçlü menüsüyle adından söz ettiren China Stix & Sushi, 2009 yılından bu yana İstanbul’da Uzakdoğu mutfağı sevenlerle buluşuyor. Özenli hizmeti, güler yüzlü hizmeti ve yepyeni lezzetiyle misafirlerine keyifli bir atmosfer sunan ve 10 yılı aşkın süredir kaliteden ödün vermeyen bir mekan.

Adres:Etiler, Nisbetiye Cd No:63, 34337 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: En son iki yıl önce gelmiştim. Değişmeyen bravoyu, birebir lezzeti ve hizmeti buldum. Tek atmosfer olarak biraz küçük ve oturduğunuz yer sokağı görmüyor biraz daha alçak ama bu beni pek etkilemedi çünkü yemekler lezzetliydi. Çin ve suşi seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Tian Xiang Fu Küçük Güveç

İstanbul’un en ünlü HotPot mekanlarından biri olan Tian Xiang Fu Small HotPot, Çin mutfağının tüm lezzetlerini içinde barındırıyor ve gittiğiniz anda Çin kültürünü A’dan Z’ye hissedebileceğiniz bir tasarıma sahip. Uzak Doğu’ya, özellikle Çin mutfağına ilginiz varsa ve en güzel yeri arıyorsanız Tian Xiang Fu Small HotPot bu konuda ilk sırada yer alıyor.

Adres: Merkez, Halaskargazi Cd. No:171/A, 34381 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çin mutfağının bu farklı konseptini ilk kez deneyimledik. Etler çok lezzetliydi. Oldukça eğlenceli bir yer oldu. Rezervasyonsuz gitmemize rağmen yer ayarladılar. Çalışan ekip işini kusursuz yapıyor. Tekrar geleceğim mekanların tam ortasında olmayı hak etti.

Çin Büfesi

İstanbul’da Çin restoranı arıyorum dediğinizde bilen herkesin ilk sıralara koyacağı bir diğer mekan da Çin Büfesi. Beşiktaş ve Beyoğlu’nda iki şubesi bulunan mekan çeşitlilik açısından oldukça güçlü. Giderseniz Sweet Sour Duck ve Dumplings’i mutlaka denemelisiniz.

Adres: Kuloğlu, Turnacıbaşı Cd. No:6, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Sinanpaşa, Çelik Ofis, Sinan Paşa Köprü Sk. No:10, 34022 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Sık sık gittiğim bir yer. Yemek lezzetli ve çok uygun fiyatlı. Özellikle buharda pişirilmiş mantıyı tavsiye ederim, sosuyla nefis oluyor. Bunun dışında general tso tavuğu da lezzetli.

852 Hong Kong DimSum ve Erişte

Adını Hong Kong’un telefon numarası olan +852’den alan mekan, Hong Konglu bir bayan tarafından işletiliyor.   Uzak Doğulu bir insanla ilişkilendirilen mekan, bir çok artıyı da katıyor, atmosfer olarak size Hong Kong’a gitmişsiniz hissi veriyor. Yolunuzu kaybetmeseniz bile işletmede mutlaka gitmeniz gereken favorilerimiz ise size şiddetle tavsiye ettiğimiz Rolls in Rice Dumplings ve Dim Sum Ravioli.

Adres: Caferağa, Şevki Beyefendi Sk. No: 42 – 44, 34710 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Değerlendirmesi: Küçük, samimi bir yerdi. Sui Mai ve El Yapımı Tavuk Noodles’ı denedik. Malzeme kalitesi ve üretim seviyeleri ile kalitelerini hissettirdiler. Fiyat olarak belli bir ölçüyü göz önünde bulundurmalısınız. Yeni yemekleri ve farklı tatları denemeyi seven biriyseniz mutlaka denemelisiniz. Sahipleri de çok kibar ve ilgiliydi. Teşekkür ederiz 🙂

Asaka Suşi ve Çin

Otantik bir Uzakdoğu havasına sahip olan Asaka Sushi & Chinese, bir ziyaretçinin mutlaka tekrar ziyaret edeceği işletmelerden biridir. Sunumundan lezzetine, doğal taze malzemesinden güler yüzlü hizmetine 10/10 puan alan mekan favorilerinizden biri olacak.

Adres: Esentepe, Salih Tozan Sk. No: 6, 34394 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Asaka, sushi camiasının mercedes’idir. Şimdiye kadar yediğiniz tüm sushileri unutun. Suşi dışında farklı bir lezzet denemek isteyenler mutlaka genel tavuğu denemeli. Sıcak ve ekşi olarak servis edilir, inanılmaz lezzetlidir.

Hotpot İstasyonu-Çin Restoranı

Tam Çin mutfağında uzmanlaşmış Hotpot Station-Chinese Restaurant, HotPot’u denemek isteyenlerin listesine eklenmesi gereken bir diğer mekan. İlk defa deneyecek olanlar için oldukça alakalı yönlendirmeler yapan çalışanlar, sizleri mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyor. Bu güzide işletmeye mutlaka gitmeli ve Çin mutfağının tadına varmalısınız.

Adres: Küçük Ayasofya Mahallesi, Küçük Ayasofya Cd. 30/A, 34122 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İlk hotpot deneyimimizdi, çok keyif aldık. Restoranı işleten aile, zevkimize göre seçim yapabilmemiz için bize birçok yol gösterdi. Tereyağlı baharatlı güveç, enoki mantarı, dana eti ve erişte sipariş ettik, her şey çok lezzetliydi. Kesin olarak tekrar geleceğiz. İlk defa deneyecek olanlar gönül rahatlığıyla burayı tercih edebilirler.

Hızlı Çin

Hikayesini başkent Ankara’da teslim yöntemiyle yazmaya başlayan Quick China, şu anda Ankara’da 8 şubesi bulunuyor ve Ankara’daki başarısını İstanbul’daki şubesinde sürdürüyor. Özellikle Çin mutfağının yanı sıra geleneksel Japon ve Tay mutfağını da müşterilerine sunan mekan, Combo menüleriyle de ön plana çıkıyor. Uzakdoğu mutfağına yeni başlıyorsanız, bol çeşit içeren Combo menüler yeterli bir başlangıç ​​olabilir.

Adres:Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi 2RK D2 blok no:10 Metropol AVM, 34758 Ataşehir/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: İstanbul’da tek şubesi ile Çin-Japon-Tay mutfağı sunan harika bir restoran. Dekorasyon çok güzel. Kendinizi gerçek bir Çin lokantasında hissediyorsunuz. Mekanın iç dizaynı bahçe tarafı farklı hoş bir başka hoş. Menü çok zengin.

No1 Çin Hotpot’u

Çin kültürünü doyasıya hissedebileceğiniz bir diğer yer ise No1 Chinese Hotpot. Fiyat ve performans açısından sizi oldukça mutlu edecek mekan, HotPot’larının yanı sıra Noodle’larıyla da oldukça beğeniliyor. Nitekim baharatlı seviyorsanız soslarınızı baharatlı seçmenizi tavsiye ederiz ancak acı eşiğiniz düşükse dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Adres: İzzetpaşa mahallesi. Lale 1.No 3 Nuroltower, 34381 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Öncelikle Hatice hanıma yardımları için teşekkür ederim. İlk defa gittiğimiz için bir cehalet var, tabii ki her bahiste pekiştirme vardı. Teşekkür ederim. Kendi damak zevkinize göre bir sos hazırlıyorsunuz çok mantıklı bir olay ve sosunuzu mutlaka tahinle yapın her şeyle uyum sağlıyor ve çok lezzetli oluyor.

Suşi ve Baharat

Dünya markası olma hedefiyle kurulan Sushi&Spice, mevcut beş şubesinde Çin, Japon ve Tay mutfağını çağdaş bir biçimde sunuyor. Elde ettiği başarının sonucu olarak adım adım büyüyen Sushi & Spice amacına adım adım yaklaşırken bu güzel mutfaklara bir şans vermeniz gerektiğini söylüyoruz.

Adres:Mekanın şubelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumu: Arkadaş grubumuzla geldik, çok memnun kaldık. Personel özenli ve servis şaşırtıcı derecede hızlı. Mekanın sahibi çok tatlı bir insan. Kesinlikle tekrar geleceğiz, böyle kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz, iyi çalışmalar.

Sini Etnik Asya Kaiseki

Ve son tavsiyemiz Sini Ethnic Asian Kaiseki. Çağdaş ve seçkin tasarımından mı yoksa şefin bilgisinden ve elinin lezzetinden mi bahsediyoruz bilemiyoruz. Hemen gelmeyecek bir yer olan Sini Ethnic Asian Kaiseki’nin müdavimi olmak çok mümkün, dikkatli olun ve bir an önce sevdiklerinizle birlikte güzel bir akşam deneyimi için uğrayın.

Adres: Kalyoncu Kuluklu, Kurdela Sk. No:6, 34435 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Uzak Doğu’nun lezzetli ve enfes yemekleri, Anadolu’nun eşsiz lezzetleri ve Burcu şefin özel dokunuşlarıyla harmanlanarak damak tadınıza sunuluyor. Tabakların Michelin yıldızlı restoranların ayarında olduğunu söylemek abartı olmaz. Çok da uzak olmayan bir gelecekte dünyaca ünlü bir isim olacak bir şefin elinden yemek yemek büyük bir servet eminim.

haber-akyurt.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler